Не пропускайте обиколката по следите на късмета в събота от 19.30 ч. по NOVA

Лятното турне на Национална лотария е в разгара си, a в шоуто на 22 юли по NOVA Захари Бахаров се срещна отново с Веселин Младенов от Варна. Преди няколко месеца щастливецът си спечели 1 000 000 лева от билет "Златните пирамиди за милиони". Промените в живота на големия късметлия вече са факт.

Първата придобивка на Веселин от печалбата е чисто нов автомобил. "Мечтал съм си точно за такава кола", каза той. Веселин сподели, че до момента не е могъл да си позволи такъв автомобил със заплатата и спестяванията си. Късметлията планира да си купи собствен апартамент, тъй като досега със сeмейството му са били под наем. Планира и още инвестиции в недвижимо имущество.

Съпругата на милионера Силвия Христова определя щастливото събитие в живота им като "голяма изненада". "Чувствам се по-спокойна. Сега ще имаме и повече възможности за пътуване", каза Силвия.

Друга спирка от обиколката на шоуто бе град Бургас. Екипът на предаването посети поредната горда собственичка на чисто нова кола от играта "На крачка от късмета" Щиляна Генова. "В началото не можех да повярвам. Усещането е неописуемо", сподели Щиляна. Очакванията й били да вземе 1000 лева, с които да отиде на почивка и да ѝ остане хубав спомен от играта. Късметът обаче ѝ се усмихна с чисто нов автомобил. "Националната лотария сбъдва мечти", каза още щастливката.

Предаването гостува и на Стоян Паскалев от Пловдив, който вече харчи супер печалба от 33 000 лева от играта "Сейфове".

Първата похарчена сума от него е за бижута за приятелката му. След като сложи пръстен на ръката й, той планира да оползотворят част от печалбата за приказна сватба. По-нататък мечтите на двамата влюбени се насочват към закупуване на апартамент.

Екипът на Националната лотария отиде и във Велико Търново, за да види какво се случва с Евелина Първанова, която спечели забележителните 50 000 лева от играта "МЕГА ДЖАКПОТ". "Работила съм 35 години и никога не бих могла да спестя тези пари и да дам на двете си деца", казва Евелина, която след печалбата е превела по 22 000 лева на двамата си сина. Тя смята, че късметът е за всички, които го търсят.

Водещата Рая Пакова посети Стоян Маринов от град Шумен, който спечели 200 000 лева от билета "Американско бинго". Той и съпругата му посрещнаха екипа на Национална лотария в бъдещия си дом - новострояща се двуетажна къща с прекрасна гледка.

"Ако не беше печалбата от лотарията, домът ни щеше да се прави в дългосрочен план", разказa Стоян. Сега, освен къща, той и съпругата му са сменили двата си автомобила.