23-годишната Адел получи незабравима изненада за Коледа

Момиче получи незабравима изненада за Коледа. 23-годишната Адел Дънкан от Абърдийн, Шотландия, отишла в болница с болки в корема след двойна смяна на работа. 20 минути по-късно – родила, пише „Дейли Мирър”.

Малката Мейси

А ето и историята…

Лягайки си към 23.30 ч. на 23 декември миналата година, внезапно Адел почувствала болки в корема. След като започнала да кърви, майка й се обадила на спешна помощ, които веднага дошли и я откарали в болница. Минути по-късно тя ражда момиченце.

Мaйка роди бебето си, само за да дари органите му (СНИМКИ)

На 25 декември Адел, която не знаела, че е бременна, се прибрала с бебето вкъщи и съобщила новината за изненадващия коледен подарък във Facebook. В социалната мрежа тя написа: „Искам да ви уведомя за това, което Дядо Коледа реши да ми подари два дни преди Коледа. Може би ще бъдете шокирани – и аз все още съм. Искам да ви представя бебе Мейси. Тя беше изненада, роди се на 23 декември в 23.43 ч. след бързи 20-минутни родилни мъки. Аз и бебето сме много добре и всичко е наред”.

ВЪПРЕКИ ДИАГНОЗАТА: Жена с церебрална парализа роди здраво момиченце (ВИДЕО)

Снимка на Адел и Мейси от февруари тази година

Адел смята, че е заченала дъщеричката си през март или април 2016 г., след като имала кратка афера с мъж, с когото останали приятели. Тя обаче не пожела да разкрие името му. Въпреки че признава, че не е използвала предпазни средства, никога не е очаквала да й се случи подобно нещо. 

Жена с трансплантирано сърце почина 8 часа след раждане (ГАЛЕРИЯ)

Адел, която за първи път вижда бебето си

Тъй като не знаела, че е бременна, тя продължавала да пуши по кутия цигари на ден, а рожденият й ден, който бил през септември, бил отпразнуван с много алкохол. За щастие след това решила да спре да пие, за да се опита да спести пари.

60-годишна жена роди и мъжът й я изостави (ВИДЕО+СНИМКИ)

Освен леките болки в гърба, които имала от време на време, нямала никакви други признаци на бременност. Напълняването си отдала на лош период, тъй като и друг път й се случвало.

Въпреки че Адел е пиела и пушела, момиченцето е напълно здраво, обясниха лекарите. Тя споделя, че е обикнала дъщеричката си веднага, а майчинството й носи голямо удоволствие.

"Тя е моят ангел, моето чудо. Нямам търпение да отпразнувам първия й рожден ден заедно с Коледа тази година”, споделя Адел.

Американка роди бебе, тежащо 6,5 кг (ВИДЕО+СНИМКИ)

Автор: Десислава Димова

За още новини харесайте страницата ни във Facebook ТУК. Там очакваме и вашите коментари.