Най-често искаме да знаем какво ще е времето в следващите 10 дни, показват данни на Sinoptik

Кога проверявате прогнозата за времето? Оказва се, че най-често искаме да знаем каква ще бъде прогнозата за следващите 10 дни. Това показват данните на един от най-популярните уебсайтове за прогнозата за времето у нас – Sinoptik.bg. В класацията на сайта по посещаемост след 10-дневната прогноза за времето се нареждат 24-часовата и 5-дневната прогнозa.  Най-често се допитваме до Sinoptik.bg тогава, когато времето е променливо или като цяло нехарактерно за сезона.

Sinoptik.bg можем да проверим навсякъде – на компютъра си или на мобилния си телефон – докато сме у дома, в офиса или на ваканция, благодарение на мобилната версия и мобилното приложение на сайта за Android и iOS. Сайтът за прогноза за времето е създаден през 2008 година и е сред първите онлайн услуги, които предлагат детайлна 10-дневна прогноза за времето. В Sinoptik.bg днес можем да открием подробна прогноза за времето за 80 000 точки по целия свят.

Проверихте ли какво ще бъде времето? Направете го на сайта на Sinoptik.bg сега или инсталирайте мобилното приложение на Sinoptik.bg от GooglePlay и AppStore.

За още новини харесайте страницата ни във Facebook ТУК. Там очакваме и вашите коментари.