На 31 август се навършват 20 години от смъртта й

В деня, в който се навършват 20 години от смъртта на неповторимата принцеса Даяна, решихме да ви напомним за 15 малко известни факта от нейния живот преди и след като стана част от британското кралско семейство. 

ВИЖТЕ ЛЮБОПИТНИТЕ ФАКТИ ОТ ЖИВОТА НА ЛЕЙДИ ДАЯНА В НАШАТА ГАЛЕРИЯ

В днешния ден хиляди хора по целия свят почитат паметта на изумителната британска принцеса, която загина на 31 август 1997 година при автомобилна катастрофа в Париж. На лобното й място във френската столица от сряда се стичат хора, които оставят цветя и свещи пред снимките на принцеса Даяна. СНИМКИ ВИЖТЕ ТУК.

Британските принцове Уилям и Хари и херцогинята на Кембридж Кейт поднесоха цветя в Бялата градина в двореца Кенсингтън в Лондон, където бе обособено място за поклонение пред покойната принцеса. СНИМКИ ВИЖТЕ ТУК.

В навечерието на годишнината пък се появиха няколко филма за живота и постиженията на принцеса Даяна. Един от тях съдържа документални кадри, в които лейди Ди прави скандални разкрития за кралското семейство, сексуалния живот с Чарлз и изневерите му с Камила. ОЩЕ ЗА ТОЗИ ФИЛМ ВИЖТЕ ТУК

В друг филм принц Хари и принц Уилям споделят детските си спомени за майка си. КАКВО ТОЧНО КАЗАХА ТЕ ПРЕД КАМЕРА ВИЖТЕ ТУК

Вижте още: 

НОВИ РАЗКРИТИЯ: Принцеса Даяна и Камила били за кратко приятелки

15 неизвестни факта за лейди Даяна, които не знаехте

Рокли на принцеса Даяна на изложба в Лондон (ВИДЕО+ГАЛЕРИЯ)

Принц Хари: Нито едно момче не бива да ходи след ковчега на майка си пред очите на милиони (ВИДЕО+СНИМКИ)

 
 

Най-красивите принцеси и кралици на всички времена (ГАЛЕРИЯ)

 
За още новини харесайте страницата ни във Facebook ТУК. Там очакваме и вашите коментари.