Телевизионната водеща разказа за ролята си в новия сезон на VIP Brother в “Събуди се”

“Big Brother e уникалeн риалити формат, който е създаден, за да сблъсква характери и гледни точки. Любовта може да се случи само на хора с характери и те трябва да покажат, че я заслужават”. Така Миглена Ангелова коментира  в “Събуди се” най-любовния сезон на VIP Brother, който стартира този понеделник, 11 септември, от 20.00 ч. по NOVA.

Година след като спечели най-популярното риалити в България, Миглена Ангелова се завръща в него като водещ.

Снимки на водещите на VIP Brother може да разгледате ТУК

“Надявам се Big Brother да ми има малко повече доверие и да ме остави да действам малко по-самостоятелно. Надявам се да разчитат на това, което мога да видя. Мисля, че имам очи за мотивите, които не се виждат. Аз ще бъда нещо като посредник между зрителите и хората в Къщата”, сподели телевизионната водеща.

“Кастингът е изключително интересен. Там няма човек, който да не ми е интересен. Твърдя като участник в това шоу, че никой не може да те накара да направиш това, което ти не искаш или да те спре да направиш това, което ти искаш. Също като в живота - това са твоите психологически игри и стратегии за оцеляване. Оттам нататък си носим последствията”, смята Миглена.

Какво още разказа Миглена Ангелова за най-популярното риалити в България и за любовта, гледайте във видеото от “Събуди се”.

Не пропускайте старта на VIP Brother 2017 на 11 септември, понеделник, от 20.00 ч. на живо по NOVA.

Актуални новини ще откриете на уебсайта на NOVA и на официалната Facebook страница на предаването.