Приятелите завихрят мокро парти, а Стефи е обсебена от мисли как да задържи сина си в квартирата

Много смях, но и сълзи ще има в квартирата на "София - Ден и Нощ" тази седмица във вторник, в четвъртък и петък от 22.00 ч. по NOVA.  Най-забавният съквартирант Коко празнува рожден ден. Очакванията му за важния празник обаче се сблъскват с ред затруднения, които съсипват доброто му настроение. Сякаш всичко в този ден върви срещу него. И точно когато е най-отчаян, той разбира, че добрините се връщат, а приятелството означава много повече, отколкото е предполагал. Изненадващ и много мил жест превръща празника му в незабравим момент. Ще получи ли мечтания подарък?

За разлика от щастливите събития за Коко, Стефи изпада във все по-дълбока депресия. Гостуването на сина й в квартирата неусетно започва да променя нейното отношение към Митко и към всички останали приятели. Болката й, че малкият Борис е при нея само за малко, я изпълва с напрежение. Митко търси път към нея, но вместо да облекчи ситуацията, той непрекъснато я влошава. В същото положение се озовава и Ася, която се опитва да успокои Стефания, но вместо да й помогне – сама попада в плен на негативни мисли. Напрежението заплашва да ескалира в неподозирани посоки. Какво ще се случи и кой може да внесе малко спокойствие?

 Проблемите между Ася и Боби също не са за подценяване. Къде е бомбата със закъснител в техните отношения? Ще преминат ли заедно през тази пропаст или един от двамата ще се отклони от общия им път?

Гледайте “София - Ден и Нощ" – тази седмица във вторник, в четвъртък и петък от 22.00 ч. по NOVA.

Интересни снимки и видеа от живота на приятелите от квартирата можете да видите в тяхната Facebook страница, както и в Instagram профила им. А най-любопитните им моменти търсете в официалния канал във Vbox7.com. Епизодите на "София – Ден и Нощ" можете да гледате и в NOVA PLAY

Ако искате да се присъедините към приятелите в най-готината квартира, кандидатствайте за кастинга на "София – Ден и Нощ" тук