Гледайте романтичните комедии "Сърдечна поща" от 12.30 ч. и "Любов в ефира" от 14.15 ч. днес по NOVA

Любовта излиза извън контрол и се сблъсква с професионалната конкуренция във филмите в неделния следобед по NOVA. От 12.30 ч. номинираната за “Еми” актриса Кели Мартин се впуска в една съвременна и забавна интерпретация на историята за Ромео и Жулиета в романтичната комедия "Сърдечна поща". Кели влиза в ролята на Анабел - собственичка на булчински магазин, която се влюбва в Сам - син на най-големия й бизнес конкурент, тя трябва да направи всичко възможно, за да попречи на опитите на майката на Сам да саботира връзката им. Дали  Анабел ще успее да се събере с мъжа, когото обича?

Звездата от “Дните на нашия живот” Алисън Суини и популярният актьор от сериала “Ван Хелзинг” Джонатан Скарф също ще попаднат във връзка на любов и омраза в романтичната комедия "Любов в ефира" днес от 14.15 ч. по NOVA. Алисън и Джонатан влизат в ролята на радиоводещите Соня и Ник, които са на тотално различни позиции по всички въпроси. Собствениците на станцията, в която работят, ги принуждават да водят заедно токшоу, а непреодолимите им различия превръщат предаването в истински хит. Скоро между двамата възниква приятелство, но скоро отношеният им ще бъдат подложени на ново изпитание…

Не пропускайте развръзките в романтичните комедии "Сърдечна поща" от 12.30 ч. и "Любов в ефира" от 14.15 ч. днес по NOVA.