Гледайте "Въздушният Бъд: Златната купа" от 12.50 ч. и "Адел и проклятието на пирамидите" от 14.40 ч. днес по NOVA

Невероятни приключения в далечни земи, много забавни моменти и неочаквани обрати очаква зрителите с филмите следобед по NOVA. От 12.50 ч. най-известният четирикрак домашен любимец на децата през 90-те години на 20 век превзема ефира в комедията "Въздушният Бъд: Златната купа". В тази част на популярната кино поредица симпатичният ретрийвър ще има съвсем ново поле за спортна изява. Този път Бъди ще завладее футболното игрище, но с таланта си ще привлече вниманието на хора от цирка, които смятат, че това невероятно куче може да бъде тяхната нова звезда.

Кино маратонът продължава от 14.40 ч., когато известният френски режисьор Люк Бесон среща зрителя с мумии и всевъзможни мистериозни същества в приключенската лента "Адел и проклятието на пирамидите". Филмът е базиран на хитовата поредица комикси за женския еквивалент на Индиана Джоунс, а сюжетът поддържа напрежението до самия край. Историята проследява пътешествието на младата дама Адел Блан-Сек, която заминава за Египет, за да търси лечител за сестра си, изпаднала в кома след инцидент. Едновременно с това професор с парапсихологически способности успява да събуди древен птеродактил, който започва да тероризира цял Париж и Адел трябва да спаси жителите му.

Не пропускайте развръзките в комедията "Въздушният Бъд: Златната купа" от 12.50 ч. и приключенската лента "Адел и проклятието на пирамидите" от 14.40 ч. днес по NOVA.