Гледайте "Том, Дик и Хариет" от 12.30 ч. и “Новата бавачка” от 14.15 ч. днес по NOVA

На какво си готов, за да постигнеш успех в кариерата си? Забавен отговор на този въпрос дават филмите в неделния следобед по NOVA. От 12.30 ч. холивудската звезда Стивън Уебър ще разбере, че някои решения в работата му имат непредвидими последствия в личния му живот в комедията "Том, Дик и Хариет". Уебър влиза в ролята на творческия директор Том Бърнс, който се справя повече от успешно с работата си в рекламна агенция, но въпреки това се чувства не на място сред далеч по-младите колеги, които въртят индустрията на малкия си пръст. В момент на отчаяние Том наема професионалния измамник Дик Суини за свое подставено лице в компанията. Докато единият работи здраво, другият просто се усмихва и обира овациите. Схемата работи идеално, докато Том се влюбва в една от сътрудничките на по-младото си “протеже” – привлекателната Хариет Фостър...

Кино маратонът продължава с премиерната за българския ефир комедия “Новата бавачка”. От 14.15 ч. популярната актриса Ашли Уилямс се превъплъщава в  Попи Съмърол, която е наета за Хелоуин като гувернантка от Райън Лоусън – чаровен вдовец работохолик. Следват поредица от забавни приключения, чрез които вечната оптимистка Попи ще се опита да научи Райън и двете му малки деца какво е важното в живота - безусловна любов, семейство и радост от малките неща.

Не пропускайте развръзките в комедията "Том, Дик и Хариет" от 12.30 ч. и премиерната за българския ефир лента “Новата бавачка” от 14.15 ч. днес по NOVA.