Не пропускайте развитието на мисията в дейли епизода този четвъртък от 21.00 ч. по NOVA

В живото предаване на VIP Brother тази сряда звездите трябваше да се номинират очи в очи, но този път участниците имаха право да посочат само по един Съквартирант, който искат да напусне Къщата. Дизайнерката Миглена Каканашева – Мегз, бизнесменът Цветелин Маринов – Цуни и Шеф Петров ще се борят да оставане в Къщата в понеделник.

Новата седмична мисия превърна най-известната Къща в храм, звездите – в тибетски монаси, а предизвикателствата пред тях се оказаха непосилни за някои. Сашка Васева и Мегз не пожелаха да изпълнят мисиите си до край, а това доведе до сериозни санкции и безапелационни ситуации, които зрителите ще проследят  в дейли епизода на VIP Brother този четвъртък от 21.00 ч. по NOVA.

Всички подробности за Съквартирантите, актуални новини и ексклузивни кадри от риалити шоуто може да откриете в сайта на VIP Brother 2017 и на официалната страница на VIP Brother във Facebook. Целите епизоди на предаването може да гледате в NOVA PLAY, a най-интересните моменти да следите във Vbox7.