Не пропускайте "Любовен танц" в 12.30 ч. и премиерата "Есенни сънища" днес от 14.15 ч. по NOVA

Звездата Джени Гарт и популярният актьор от "Пазителите" Дан Пейн ще преосмислят стойността на брака в романтична драма "Любовен танц" днес от 12.30 ч. по NOVA. Лентата е екранизация на бестселъра на Карън Кингбъри, а режисурата е поверена на Майк Рол, известен с работата си по “Красавицата и звярът”.

Джени Гарт и Дан Пейн влизат в ролите на Джони и Аби, които са перфектната двойка от гимназията. 20 години по-късно той е футболен треньор в колежа, а тя – писател на романи. След толкова време заедно двамата решават да се разделят. Дни преди да оповестяват предстоящия развод, дъщеря им ги изненадва с новина на годежа си. Неохотно те решават да останат заедно, докато мине сватбата. Подготовката за събитието обаче започва носталгично да им напомня за романтиката между тях.

Ще решат ли Джон и Аби да дадат отново шанс един на друг?

Романтичният следобед продължава с премиерната романтична комедия "Есенни сънища". В 14.15 ч. тийнейджърите Ани (в ролята актрисата Джил Уагнър) и Бен (Колин Еглесфийлд) решават да избягат и да се оженят с големи планове извън малкия град Айова. Мечтите им обаче са разбити, когато родителите на Ани я принуждават да остане в Айова, за да помага у дома. Петнадесет години по-късно, тя е сгодена в Айова, а на Бен му предстои брак в Ню Йорк. Неочаквано и двамата откриват, че тийнейджърският им брак не е бил анулиран. Двамата се събират отново, за да легализират развода си. Докато са заедно обаче романтичните чувства между тях се възраждат.

Дали любовта на Ани и Бен от миналото може да продължи и в бъдеще?

Не пропускайте развръзката в романтичните филми "Любовен танц" от 12.30 ч. и премиерният "Есенни сънища" от 14.15 ч. по NOVA.