Номинираните за изгонване отговарят на провокативните въпроси на своите Съквартиранти

Тази вечер във VIP Brother live от 20.00 ч. по NOVA най-известната Къща ще се тресе от жестоки скандали, но и от шумен купон. Съквартирантите ще докажат, че могат да бъдат безкомпромисни в битките, които водят, но и умеят да се забавляват без конкуренция, а застрашените от изгонване ще отворят на живо Пощата на номинираните.

Малко са звездите във VIP Brother 2017, с които Шеф Петров още не е разменил тежки реплики. От известно време насам той припознава Ваня Щерева като най-голям противник в Къщата, а кампанията срещу нея ще продължи и днес. Изморен от непрестанните скандали на Петров, Дани Златков ще реши да направи солена шега на гърба му. Футболистът ще се престори на сомнамбул и ще събуди Петров през нощта, говорейки му несвързано. Това до такава степен ще вбеси Шефа, че той ще изригне срещу всички с огромна сила, а докъде ще стигнат в заканите си Златков и Петров и какви ще бъдат последствията, предстои да разберем.

В Къщата на Big Brother се наблюдава една закономерност – колкото и да са тежки бурите, след тях винаги изгрява слънце и тази вечер ще се убедим в нея за пореден път. Рожденият ден на поп-фолк иконата Сашка Васева ще започне с размяна на тежки реплики, които ще застигнат дори самата нея. По-късно обаче, небето над Нови хан ще се проясни и Къщата ще се разтресе от невиждано парти в чест на рожденичката. Звездите ще се веселят от сърце, а във веселбата заклети врагове ще си потърсят прошка.

Номинирани за изгонване от Къщата тази седмица са Шеф Петров, Мегз и Цуни, а довечера тримата ще се изправят пред трудно предизвикателство. Те ще трябва да отворят Пощата на номинираните и да отговарят искрено на провокативните въпроси на своите Съквартиранти абсолютно на живо. Какви въпроси ще отправят звездите към застрашените от изгонване и кой ще се раздели с шоуто завинаги, ще разберем тази вечер от 20.00 ч. по NOVA.

Всички подробности за Съквартирантите, актуални новини и ексклузивни кадри от риалити шоуто може да откриете в сайта на VIP Brother 2017 и на официалната страница на VIP Brother във Facebook. Целите епизоди на предаването може да гледате в NOVA PLAY, a най-интересните моменти да следите във Vbox7.