Темите и гостите в сутрешния блок в понеделник от 6.20 ч. по NOVA

В понеделник "Здравей, България" задава въпроса: Справедливо ли е да получаваме само 50 процента от парите си, когато сме в болнични - спор в студиото. В предаването ще видите още:

Могат ли мерките на държавата да спрат разпространението на радикален ислям или ще създадат напрежение сред мюсюлманите у нас? Коментира бившият главен мюфтия Недим Генджев.

Скандали, взаимни обвинения в шуробаджанащина и протести преди Европредседателството. Ще продължи ли напрежението по оста ГЕРБ – БСП – Президентството? Коментират Андрей Райчев и Георги Харизанов.

Какво се съдържа в тютюна за наргиле и в течностите за електронни цигари? Резултатите от лабораторните изследвания – само в "На твоя страна" с Георги Георгиев.

Ще забранят и пиенето на бира в парка и ще глобяват ли заради лаещи кучета вкъщи?

Некачествен ремонт в подлеза на НДК? Ще бъде ли глобена фирмата-строител?

Ще обяви ли Каталуния незвисимост – Марина Стоименова на живо от Барселона.

Родители и близки на млада жена, убита от годеника ѝ протестират за справедлива присъда

"Пълен абсурд" с Румен Бахов – мъж гърми с оръдие насред село за всеки празник.

Бившата депутатка Юлияна Дончева с книга за здравословното хранене

Коментирайте темите на Facebook страницата на предаването, а отговорите на въпросите ще научите само в "Здравей, България" в понеделник, 23 октомври, от 6.20 ч. по NOVA. Дискусиите, коментарите и новините в "Здравей, България" можете да слушате и по Радио NOVA NEWS в София, Велико Търново и Кюстендил.