Петият напуснал Къщата съквартирант разказа за своите преживявания в "На кафе"

"Наистина се дразнех много и това, което разказвах на близначките и Дани е истина. В началото на предаването имах чувството, че отивам на място с неприятни хора и смятах, че ще ми бъде много трудно. След като в първия ден се намерихме с Тото станах спокойна, че намерих човек в Къщата. Когато започнеш да общуваш с някого, започваш и да го ревнуваш от други хора. Той беше човекът, с когото най-много се забавлявах и се надявам да останем приятели завинаги." - разказа Ваня Щерева за приятелството си с Тото в "На кафе" след напускането на VIP Brother. 

"Не съм мислила, но смятам, че съм изгубила от шеф Петров. Щом той е вътре, а аз вън, съм загубила. Това обаче ни най-малко не ме притеснява. Той е човек със свръх его и големи страхове, непрекъснато иска да се състезава" - коментира враждата си с известния готвач Ваня. 

Какво още разказа тя в "На кафе" може да видите във видеото. 

Не пропускайте VIP Brother от понеделник до петък от 20.00 ч. по NOVA.

Всички подробности за Съквартирантите, актуални новини и ексклузивни кадри от риалити шоуто може да откриете в сайта на VIP Brother 2017 и на официалната страница на VIP Brother във Facebook. Целите епизоди на предаването може да гледате в NOVA PLAY, a най-интересните моменти да следите във Vbox7.