Не пропускайте филма "Златните обувки" от 12.50 ч. и "Щрак" от 14.45 ч.

Семеен следобед очаква зрителите тази събота с филмите по NOVA. В 12.50 ч. осемгодишния Кристиян Лару ще мечтае да стане велик футболист във филма "Златните обувки". Когато баща му е изпратен в Афганистан и майка му е хоспитализирана, той се отдава изцяло на играта, която обича. Дали с помощта на чифт много специални обувки, Кристиян ще успее да поведе своя отбор към победа, да вдъхнови цялата нация и отново да се събере със семейството си?

В 14.45 ч. известният комедиен актьор Адам Сандлър ще влезе в ролята на изтормозения работохолик Майкъл Нюман, който няма време за семейството си, защото трябва да впечатли своя неблагодарен шеф, за да получи повишение. Докато не попада на Морти (Кристофър Уокън) – смахнат търговец, който разполага с отговора на неговите молитви: магическо дистанционно управление, с чиято помощ може да си позволи малко почивка. Но докато Майкъл блажено спира звука на жена си (Кейт Бекинсейл), стопира децата и превърта набързо срещите с приятели, дистанционното постепенно превзема живота му и започва да го програмира...

Не пропускайте развръзката в семейния филм "Златните обувки" от 12.50 ч. и комедията "Щрак" от 14.45 ч. по днес по NOVA.