Не пропускайте дейли епизода този вторник от 21.00 ч. по NOVA

Зрителите решиха Алфредо да напусне най-популярното риалити шоуто на крачка от финалната му права. Усмихнатият кубинец беше посрещнат на сцената от своите деца, а излизането му от Къщата се случи в разгара на грандиозен скандал между Шеф Петров, Дани Златков и Тото, който зрителите ще проследят в дейли епизода на VIP Brother този вторник.

Снимки от живото предаване на VIP Brother може да видите ТУК

Номинираните Алфредо, Шеф Петров, Тото, Джулиана и Марги се изправиха пред въпросите на Голямата сестра Миглена Ангелова. Преди това да се случи, зрителите проследиха поредния опит за бунт от страна на Мегз и нейния престой в изповедалнята за повече от 10 часа.

Тази вечер Съквартирантите ще се върнат в училище и ще отговарят на въпроси от матурите за 4 клас, а кой ще се представи най-добре, предстои да разберем. 

Не пропускайте дейли епизода на VIP Brother този вторник от 21.00 ч. по NOVA.

Всички подробности за Съквартирантите, актуални новини и ексклузивни кадри от риалити шоуто може да откриете в сайта на VIP Brother 2017 и на официалната страница на VIP Brother във Facebook. Целите епизоди на предаването може да гледате в NOVA PLAY, a най-интересните моменти да следите във Vbox7.