Първата дама украси корицата на списание EVA

„За мен да си свободен означава да казваш истината. Смятам себе си за свободен човек, защото казвам истината. Всъщност своята истина. Така съм възпитана. Така съм възпитала и детето си. Теорията за благородната лъжа ми звучи страхливо и оправдателно”. Това казва в интервю за списание EVA първата дама Десислава Радева.

И тя на практика, в откровено интервю, доказва, че не спестява истината за себе си, за грешките, които е правила, не спестява своето откровено и честно мнение за всичко онова, с което живеем днес.

Корицата на EVA за ноември, на която е съпругата на президента, предизвика във Facebook лавина от реакции и коментари.

СНИМКИ ОТ ФОТОСЕСИЯТА ВИЖТЕ ТУК

Огромната част са харесвания, малката част от коментарите са откровени критики към нея и екипа на списанието. Но така е с всяка публична личност. И Десислава Радева не прави изключение.

Как възприема засиления интерес към нея и дали това я кара да се въздържа от публични изяви в социалните мрежи, каква е била в ученическите си години в Бургас, защо е напуснала английската гимназия през последната година на обучението си, къде е работила, как се е запознала със съпруга си, кои са хората, на които вярва и които безрезервно обича…

Цялото интервю с Десислава Радева може да прочетете само в EVA, само през ноември!

За още новини харесайте страницата ни във Facebook ТУК. Там очакваме и вашите коментари.