Не пропускайте комедиите "Бетовен" от 13.00 ч. и "Агент Коди Банкс" от 14.50 ч.

Забавни моменти очакват цялото семейство с филмовата програма в съботния следобед по NOVA. Най-известният санбернар ще превземе телевизионния ефир с комедията "Бетовен" от 13.00 ч., когато ще се сбъдне мечтата на малката Емили да има куче. 

Филмът разказва за огромния домашен любимец, за злия ветеринар, който го преследва и за смехотворните сблъсъци между двамата. Чарлс Гродин е в ролята на главата на семейството, който мрази кучета, но осиновява Бетовен. Изпълнен с весели моменти и трогателни сцени, "Бетовен" е забавление за цялото семейство.

След това, в 14.50 ч., зрителите ще могат да видят историята за "Агент Коди Банкс". Той е типичен тийнейджър, който обича скейтборда, мрази математиката, и се чувства като пълен идиот покрай хубави момичета. Коди (в ролята Франки Мюниц, известен с участието си в хитовия сериал "Малкълм") има тайна, за която семейството и приятелите му дори и не подозират – той участва в секретна програма на ЦРУ.

Коди изживява мечтите на всяко момче, но уменията му ще бъдат подложени на тежко изпитание, когато от Агенцията му възлагат първата задача. Коди трябва да се сприятели с момичето на мечтите си, за да получи достъп до тайните занимания на нейния баща. Развихря се опасно и шеметното приключение, заредено с много смях, луди каскади и страхотни шпионски джаджи. 

Не пропускайте развръзката в комедиите "Бетовен" от 13.00 ч. и "Агент Коди Банкс" от 14.50 ч. днес по NOVA.