Двамата се запознават онлайн

Тази седмица в рубриката "Говори с Ива" в "Събуди се" Ива Софиянска-Божкова ни среща с Милена Атанасова, жената до шеф Борис Петров. Двамата са заедно от повече от 8 години и имат 4-годишен син Даниел.

"Вкъщи той е спокоен човек, почива си и не може да чуеш гласа му почти никога. Не е такъв, какъвто го показват в Къщата. Когато няма дразнители, той е много уравновесен." отговри Милена на въпроса дали се живее трудно с Шеф Петров.

 "Запознахме се през интернет, бяхме фенове на едно шоу. Тогава аз бях разделена със съпруга си, той беше сам. На първата ни среща той ми донесе плюшено слонче с цветенце в хоботчето", разказа Милена.

За мен той е емоция в работата и вкъщи”, сподели тя. „Той винаги казва истината в очите, но трудно приема критика”, обясни Милена. Тя твърди, че двамата не се карат толкова често, колкото спорят. „Понякога спорим с часове”, обясни тя. 

За още новини харесайте страницата ни във Facebook ТУК. Там очакваме и вашите коментари.

Всички подробности за Съквартирантите, актуални новини и ексклузивни кадри от риалити шоуто може да откриете в сайта на VIP Brother 2017 и на официалната страница на VIP Brother във Facebook. Целите епизоди на предаването може да гледате в NOVA PLAY, a най-интересните моменти да следите във Vbox7.