Неговата история е поредното обвинение срещу двукратния носител на "Оскар"

Синът на холивудския актьор и носител на „Оскар“ Ричард Драйфус обвини Кевин Спейси в сексуално посегателство, което по думите му се е случило, докато баща му е бил в същата стая.

Разследват Кевин Спейси за сексуални посегателства във Великобритания

Хари Драйфус, който също се занимава с кино, е бил на 18 години по време на инцидента, при който Спейси го е опипал. В текст, публикуван в американския сайт Buzzfeed, той описва Спейси като "сексуален хищник", който се е чувствал в безопасност да злоупотребява с него, тъй като знаел, че младото момче "няма да каже и дума".

Обвиниха Кевин Спейси в опит за изнасилване на 15-годишен

Драйфус посочва, че случилото се е от 2008 г. По това време неговият баща Ричард Драйфус играе в постановка, режисирана от Спейси, в Лондон. Хари е посетил баща си за Коледа и е участвал в репетиция в апартамента на Спейси, на която са били само те с баща му. На нея той на два пъти се е опитал да опипа Хари и на третия път го е направил, докато Ричард е четял своите реплики.

Спират сериала "Къща от карти" с Кевин Спейси

„Не можех да осъзная какво се случва – баща ми и аз се преструвахме на любовници в постановката, докато Кевин Спейси се опитва да ме съблазни и всичко това в реалния живот“, пише Хари.

Кевин Спейси се извини за сексуално насилие над млад колега (ВИДЕО)

Неговата история е поредното обвинение срещу двукратния носител на "Оскар", включително и от служители от снимачния екип на сериала „Къща от карти“, откъдето той беше уволнен след появилите се оплаквания. В момента британската полиция води и разследване срещу Спейси във връзка с обвиненията срещу него, някои от които за сексуално посегателство срещу непълнолетни. 

За още новини харесайте страницата ни във Facebook ТУК. Там очакваме и вашите коментари.