Зрителите избират "Любимата звезда на България" в момента на живо по NOVA

Големият финал на VIP Brother 2017 е в момента на живо по NOVA! Точно 60 дни след прекрачването на прага на най-известната Къща, един от Съквартирантите ще напусне последен, окичвайки се с приза "Любима звезда на България". Преди това да се случи, Криско, Нели Рангелова, Фики, Галин и Милица Гладнишка се присъединяват към финалистите за пет ексклузивни и незабравими дуета.

Tото е големият победител във VIP Brother 2017 

VIP Brother 2017 определено ще остане в историята на предаването като един изключителен сезон. Сезон, изпълнен с изненади, неочаквани обрати, тежки скандали, истински приятелства, разтърсващи катарзиси и много любов. Преди точно два месеца 18 звезди се впуснаха в предизвикателството, наречено VIP Brother, а днес те са само 5. Тото, Марги, Алекс, Джулиана и Мегз преминаха през тежки изпитания, научиха много за себе си, изпитаха силата на характера си, забавляваха се и се обичаха, а днес един от тях ще спечели най-ценната награда – любовта на публиката.

Снимки от бляскавия финал на VIP Brother може да видите в галерията ТУК

По темата

Вижте галерия с финалистите във VIP Brother 2017 ТУК

Преди най-важният момент да настъпи обаче, петимата финалисти сътворяват истински спектакъл за зрителите на NOVA. Всеки един от тях представя дует с обичан български изпълнител, за да изпее на живо негова емблематична песен.

За да подкрепи Тото, заедно с него на сцената ще излезе Галин, а двамата ще изпеят тоталния хит #MeGusta. Миглена ще застане рамо до рамо с поп-фолк идола Фики Стораро за един изключителен дует на песента "Кой". Заедно с Марги, нейния вечен хит "Оставаме" ще пее усмихнатата актриса Милица Гладнишка, а Александра ще излезе на сцената в дует с неповторимата Нели Рангелова за емблематичния "Мой стих". Джулиана ще бъде предизвикана от Криско и двамата ще избухнат на сцената с "Базука". Как ще се справят звездите с тази забавна, но и трудна задача, ще разберем тази вечер на големия финал на VIP Brother 2017.

След като и победителят в любовния сезон на шоуто напусне Къщата, тя ще остане тиха и празна, но само за два дни, защото още в понеделник в 20:00 часа най-желаните звезди ще я напълнят отново за Big Brother: Most Wanted.

Всички подробности за Съквартирантите, актуални новини и ексклузивни кадри от риалити шоуто може да откриете в сайта на VIP Brother 2017 и на официалната страница на VIP Brother във Facebook. Целите епизоди на предаването може да гледате в NOVA PLAY, a най-интересните моменти да следите във Vbox7.