В момента той е задържан за постоянно в ареста

Какви ще са обвинения за мъжа, опитал да спечели пари за сметка на детски живот? В няколко поредни епизода „Господари на ефира” разказват за машинациите на мним лекар, който вече е задържан за постоянно в ареста.

"Господари на ефира" хващат псевдохирург в опит да злоупотреби с болно дете

Снощи стана ясно как той се е представял за хирург и е искал пари за лечение, несъвместимо с диагнозата на 13-годишната Никол.

Детето е с рак на тазобедрената става, а измамникът е искал 3000 евро, за да я оперира от камъни в бъбреците.

Предстои прокуратурата да повдигне обвинение. За колко престъпления обаче ще бъде съден мъжът, ще разберем едва в края на епизодите на „Господари на ефира”. Вече стана ясно, че той е злоупотребил още и с името на премиера. Ползвал го е, за да си направи фалшива реклама.  

Арест за мним хирург след разследване на "Господари на ефира"

Помощ семейството получава не от мнимия лекар, а от съгражданите си. В града тече акция за събиране на средства. Днес радостта на семейството се крие в една препечена филийка. В надеждата Никол да посрещне 14-ия си рожден ден у дома, а не между четирите стени на детската онкология. И в делата на стотиците благодетели, които дори д-р Рушен Мохамед не може да очерни. Момиченцето чака одобрение за лечение в чужбина.

Ако и вие искате да го подкрепите благотворителната кампания за Никол, може да го направите по банков път или чрез PayPal.

IBAN: BG46 UNCR 7000 1523 0967 34 BIC(SWIFT) код на Уникредит Булбанк: UNCRBGSF
Никол Йорданова Георгиева

PAY PAL: nadq_2009@abv.bg

За още новини харесайте страницата ни във Facebook ТУК. Там очакваме и вашите коментари.