Гледайте комедиите “Съкровището на Бетовен” от 13.00 ч. и “Твоите, моите и нашите“ от 15.00 ч. днес по NOVA

Забавни приключения в търсене на съкровище и семейно щастие очакват зрителите с филмите в съботния следобед по NOVA.  Любимият санбернар на поколения зрители се завръща, за да им донесе още повече смях и забавление в най-новата семейна комедия с негово участие – “Съкровището на Бетовен”,  днес от  13.30 ч. Новият стопанин на Бетовен е звездата Джонатан Силверман, а режисьор на лентата е Рон Оливър, известен с работата си по класики като “Новото семейство Адамс”. Филмът събира и цяла плеяда звезди като Морган Феърчайлд, Кристи Суонсън и Бретън Манли. Бетовен и неговият треньор Еди (Джонатан Силверман) са уволнени от филмова продукция,  в която участват, но на път за вкъщи попадат случайно в малко крайбрежно селище. Чаровният четириног се сприятелява с местно момче, на което помага да намери пиратска карта на изгубено съкровище. Двамата предприемат забавно приключение в търсене на изгубеното богатство.

Кино маратонът продължава в 15.00 ч. с Денис Куейд и Рене Русо,  са перфектната двойка в комедията “Твоите, моите и нашите“. Филмът разказва за двама самотни родители, които се женят само за да попаднат на няколко неочаквани разрушители на семейното щастие – собствените им деца. Адмирал Франк Бърдсли (Куейд), вдовец с осем деца, ръководи семейството си като екипаж на боен кораб. Подреденият живот на Франк сменя посоката, когато той импулсивно се жени за отдавна изгубената си любов от гимназията Хелън (Русо), волна модна дизайнерка с десет собствени деца. За съвсем различните семейства на Франк и Хелън това е война от пръв поглед. Така че децата скрояват план – да саботират брака. Следва яростна битка, но и няколко сгряващи сърцето изненади...

Не пропускайте развръзката в комедиите “Съкровището на Бетовен” от 13.00 ч. и “Твоите, моите и нашите“ от 15.00 ч. днес по NOVA.