"Разочарован съм, боли ме, както и трябва", каза Гришо след загубата от Кайл Едмънд

"Днес беше един от тези дни, в които просто не успях да намеря начин да спечеля. Разочарован съм, боли ме, както и трябва. Сега ще почина няколко дни, ще си дам време да осмисля последните седмици в Австралия", сподели Григор Димитров след загубата си от Кайл Едмънд на четвъртфиналите на Аустрелиън Оупън.

Британец спря Григор Димитров към полуфиналите в Мелбърн (ВИДЕО+СНИМКИ)

Българският тенисист загуби в четири сета и по този начин не успя да повтори постижението си от миналата година, когато стигна до полуфиналите в Мелбърн, припомня БГНЕС.

"Кайл заслужава много уважение за играта си. Той заслужаваше победата. През последните месеци той работи много здраво и днес видях подобренията в играта му. Той беше малко уморен и заради това рискуваше повече с ударите се, което понякога е по-трудно за съперника. Днес ударите му се получаваха", коментира Григор.

Григор от Австралия: С нетърпение чакам да се прибера вкъщи и да спечелим в София заедно!

"От първия ден не играя достатъчно добре. Трябваше да работя здраво, за да върна играта си на прилично ниво срещу Ник. Беше тежко, играеш срещу него, играеш срещу публиката, срещу собствените си очаквания. Бях щастлив, че намерих начин да спечеля мача, но това винаги взима много от енергията ти", допълни той.

За още новини харесайте страницата ни във Facebook ТУК.