Младежът разказал за деянието си в интернет

Студент направи разказа и показа в интернет как е удушил и убил бившата си приятелка, след което е изнасилил трупа й, съобщава британското издание "Метро".

Бащата на момчето, обвинено за смъртта на бездомник: Много добро дете е (ВИДЕО)

Артьом Ишаков изпратил потресаващо съобщение към родителите на жертвата, как сърцето й все още биело, поради което той я намушкал с нож, а после правил секс с трупа й.

Полицията в Торонто арестува мъж, ранил с пистолет седем случайни минувачи

След потресаващия акт младежът седнал да яде сандвичи. Няколко часа по-късно отново повторил некрофилския си акт върху жертвата Татяна Страхова.

Англичанин снима убиеца си миг, преди да получи удар в сърцето (СНИМКА)

Талантливият студент и ИТ специалист извършил деянието си, защото ревнувал бившата си 19-годишна приятелка, която имала връзка с други мъже.

Мигове, след като разказал за деянието си, той се е самоубил, като преди това е поискал прошка от родителите на девойката.

500 престъпници на свобода: Властите в издирване на бегълците

Студентът от елитния университет Бауман, който работел и като програмист, признал в социалните мрежи, че му „писнало да слуша обясненията й” относно това защо не искала, да пие с него. Той бил особено озлобен от факта, че Татяна флиртувала с един от приятелите му.

Пореден протест след изнасилването и убийството на дете в Пакистан (ВИДЕО)

„Ударих я в лицето, тя падна на пода. Ударих я още няколко пъти”, разказал убиецът. После описал как я е удушил и правил секс с трупа й.

За още новини харесайте страницата ни във Facebook ТУК.