Около 150 ултраси на "росонерите" пристигат в Разград

Отборът на Милан пристигна в България. На летището във Варна футболистите бяха посрещнати от български фенове. 57 души са общо с футболисти, масажисти, охрана и ръководството. Не са капризни, както другите отбори си имат свои изисквания. Менюто им изработено от екип от лекари-диетолози, специалисти. От 25 години това е практика. Тази вечер в менюто им има ригатони с домати, традиционно ризото с пармезан. Риба на фурна и пуйка на фурна и традиционните италиански сладкиши, които направихме тук

Дженаро Гатузо води "Милан" с всичките си звезди, като единствено хърватският нападател Никола Калинич е аут заради контузия в адукторите, съобщи "Фокус". По всичко изглежда, че италианският специалист няма никакво намерение да подхожда високомерно към "Лудогорец" в срещата между двата тима от Лига Европа. Това става ясно от групата, която треньорът Гатузо определи за утрешния мач в Разград.

Отборът на „Милан” пристига в София

Тази сутрин ”росонерите" тренираха на базата си ”Миланело", а в късния следобед пристигат в България. Италианският гранд няма да прави официална тренировка на "Лудогорец Арена". В 19:30 часа Гатузо и играч на "Милан" ще дадат пресконференция преди мача.

ТЕЖЪК ЖРЕБИЙ: "Лудогорец" срещу "Милан" на Лига Европа

Според медиите в Италия, около 150 ултраси на "Милан" ще кацнат в София днес, а ден след това ще се отправят към Разград, за да присъстват на двубоя от Лига Европа срещу Лудогорец. Вчера изпълнителният директор на Лудогорец - Ангел Петричев разкри, че от италианския гранд са върнали част от полагащите им се билети и днес те ще бъдат пуснати в продажба.  

Феновете на "росонерите" са много близки с тези на "Партизан" (Белград), които са приятелски настроени към ЦСКА.

За още новини харесайте страницата ни във Facebook ТУК.