Мачът се игра в Разград

"Лудогорец" падна от "Милан" с 0:3. Първият мач от 1/16-финалите на турнира "Лига Европа" се игра на „Лудогорец Арена“ в Разград. 

СНИМКИ ОТ МАЧА ВИЖТЕ ТУК

Голямата изненада на старши треньора Димитър Димитров в състава на "Лудогорец" бе отсъствието на бразилския нападател Вандерсон от титулярните единадесет. Последният път, когато Вандерсон бе резерва бе при злополучната загуба от "Милсами", когато треньор бе Бруно Рибейро.

"Лудогорец" се класира за 1/16 финалите на Лига Европа

Въпреки очакванията споделени от Дженаро Гатузо, че "Лудогорец" ще играе в система 4-3-3, Димитър Димитров заложи на традиционното за отбора 4-2-3-1, като атаката поведе новото попълнение Якуб Швиерчок, за когото това е и официален дебют със „зеления“ екип.

С капитанската лента на „Лудогорец Арена“ излезе Светослав Дяков, който в голяма част от мачовете в груповата фаза остана резерва. Очаквано мястото на наказания Натанаел като ляв краен бранител зае Лукас Саша. 

"Лудогорец" се класира за 1/16 финалите на Лига Европа

"Милан" поведе в резултата в 45-тата минута с гол на Патрик Кутроне. Второто попадение за гостите вкара Рикардо Родригес в 62-рата минута от дузпа, а третото дойде 2 минути след края на редовното време, а автор на гола беше Фабио Борини. 

За още новини харесайте страницата ни във Facebook ТУК.