Гледайте щедрото предаване тази вечер от 19.30 ч. по NOVA

Щастливецът Станчо Тодоров от град София, който спечели 1 000 000 лева от билет “Oколосветско пътешествие“, ще бъде в предаването на Национална лотария на 17 февруари по NOVA. Милионерът ще получи чек за огромната сума и ще сподели как се чувства след прекрасната изненада, която му направи късметът. Станчо ще разкаже и за какво ще похарчи печалбата.

Национална лотария ще се погрижи за доброто настроение и стандарта на живот на поредните късметлии, които докато се забавляват, могат да грабнат печалби за над 2 500 000 лева.

След оспорвана надпревара поредният щастливец ще паркира пред дома си комфортен нов автомобил от играта “На крачка от късмета“. Задачата да отворят пълните с печалби "Сейфове" на Национална лотария ще имат двама участници, а най-големият късметлия ще получи шанс да играе за МЕГА ДЖАКПОТ, достигащ 2 400 000 лева.

Кой ще се изправи пред главозамайващия джакпот и къде паднаха поредните топ печалби от щедрите игри? Не прoпускайте да видите в шоуто тази вечер от 19:30 часа по NOVA.