Темите и гостите в сутрешния блок в понеделник от 6.20 ч. по NOVA

В "Здравей, България" в понеделник очаквайте ексклузивно жената, за която говори цяла България  - купувачът на ЧЕЗ Гинка Върбакова проговаря пред Виктор Николаев. И още - експерти коментират какво следва за енергетиката ни след продажбата на електроразпределитеното дружество. А защо от БСП поискаха изслушване на премиера в парламента заради сделката, ще разкрие Таско Ерменков. В предаването ще видите още:

Най-после истинска зима в края на сезона – докога ще продължат студовете и минусовите температури. Прогноза на климатолога доц. Георги Рачев.

Как ще плащаме новите пътни такси и за кои участъци? Всичко за новата тол система и електронните винетки – в “На твоя страна” с Георги Георгиев.

В “Пълен абсурд” с Румен Бахов – глутница кучета държи цяло село под обсада

Филм с българско участие спечели “Златна мечка” на Берлинале – гостува един от продуцентите – Мартичка Божилова заедно с актрисата Ирмена Чичикова.

Преди старта на 6-ия сезон на “Като две капки вода” – продуцентът Магърдич Халваджиян. Какви предизвикателства очакват участниците?

Коментирайте темите на Facebook страницата на предаването, а отговорите на въпросите ще научите само в "Здравей, България" в понеделник, 26 февруари, от 6.20 ч. по NOVA. Дискусиите, коментарите и новините в "Здравей, България" можете да слушате и по Радио NOVA NEWS в София, Велико Търново и Кюстендил.