През целия ден до сериозни тапи не се стигна

Стотици хиляди коли се прибират в големите градове в края на трите почивни дни. През целия ден движението беше натоварено, но до сериозни тапи не се стигна.

Свлачище блокира пътя София-Самоков през нощта срещу понеделник. Няма пострадали. Пътят ще остане затворен до вторник на обяд. На шофьорите се препоръчва да използват обходни маршрути – през Бистрица, Ихтиман или Дупница.

Огромен скален къс падна на главен път Е-79 край Мездра тази вечер. За щастие, няма пострадали. Аварийни екипи разчистиха скалите и пуснаха движението. 

Традиционно един от най-натоварените пътища беше този за Кулата. Въпреки сравнително спокойното пътуване в района на Благоевград, шофьорите бяха неприятно изненадани от внезапно зейналите дупки в асфалта. Големи отвори има в продължение на няколко километра, а за да ги избегнат, на шофьорите им се налагаше да криволичат.

„Доволно пътуваме и на отиване, и на връщане, така че се радваме за това”, заяви Димитър.

„Организирано е добре движението, прибираме се от Банско и учудващо нямаше много трафик на пътя между Банско и Симитли. Респект на МВР и затова, че има и на входа, и на изхода и на Банско, и на Добринище полицейски патрули, така че явно са взели мерки”, коментира Явор.

За още новини харесайте страницата ни във Facebook ТУК.