Всяка неделя филмът по NOVA дава шанс на зрителите да спечелят таблет, играта стартира на 18 март в 20.00 ч. с екшъна “Пазители на Галактиката“

Тази неделя от 20.00 ч. с филма по NOVA стартира новата “Игра на знаци“, която ще даде възможност на зрителите всяка седмица през пролетния сезон да печелят по 1 таблет. За да се случи това, е необходимо филмовите ентусиасти да гледат внимателно вечерните ленти в последния ден на седмицата и да следят за три тайни знака - три думи.

След като видят всяка от трите думи, показани в отделни моменти от филма, зрителите ще имат време до края на лентата да ги изпратят чрез лично съобщение в официалната Facebook страница на NOVA. Наградата ще печели по един късметлия всяка седмица, избран с жребий измежду всички участвали в посочения период.

Играта на знаци ще започне с премиерата на хитовия екшън “Пазители на Галактиката“ на 18 март, неделя, в 20.00 ч. по NOVA. Лентата е с две номинации “Оскар“ и включва звезден актьорски състав - Крис Прат, Брадли Купър, Зоуи Салдана, Мики Рурк и още много други холивудски любимци. Филмът ще пренесе киноманите във фантастичната Галактика, където дръзкият авантюрист Питър Куил (в ролята на Прат) ще поведе новите си космически приятели в безразсъдна и смела битка срещу злото. Кой ще победи и кои ще бъдат тайните знаци във филма, не пропускайте да проследите в неделя от 20:00 ч. в ефира на NOVA.

Седмица по-късно, на 25 март, зрителите ще видят изкусителната Анджелина Джоли в премиерния “Господарка на злото“. Хитовата продукция ще отведе зрителите на приказно пътешествие с неразказаната история на Злодеида, която от красива и невинна млада жена, се превръща в емблематичен лош герой. Думите на екрана отново ще бъдат три, а всички, които ги познаят, трябва да ги изпратят като съобщение в официалната страница на NOVA преди финалните надписи.

Не пропускайте старта на “Игра на знаци“, както и звездните филмови ленти всяка неделя вечер от 20.00 ч. само в ефира на NOVA.  Включете се в надпреварата за таблет още тази седмица, като откриете и изпратите трите думи във филма “Пазители на Галактиката“. Подробни правила на играта тук.