Не пропускайте комедиите в 13.00 ч. и 15.00 ч.

Забавен следобед предстои с двете комедии тази събота по NOVA. В 13.00 ч. зрителите ще могат да се насладят на премиерата "Детегледачки в акция". Комедийната лента разказва историята на две момичета-детегледачки с коренно различни представи за света.

Джени (Сабрина Карпентър) е праволинейна и надеждна, докато Лола (София Карсон) е свободен дух. Двете случайно разменят телефоните си и Лола приема ангажимент от името на Джени, което води до куп неразбории. Ще успеят ли да се справят с тях? 

Катрин Хейгъл и Аштън Къчър пък ще бъдат най-опасната семейна двойка в романтичната екшън-комедия "Убийци" от 15.00 ч. по NOVA. Лентата на режисьора Робърт Лукетич е интересен експеримент смесващ успешно жанровете на екшън-комедията и романтичната комедия и гарантира много смях и забавление.

Катрин Хейгъл влиза в ролята на Джен Корнфелд, която се опитва да се съвземе от тежка раздяла и не вярва, че някога отново ще се влюби. Тя с нежелание се съгласява да придружи родителите си до Френската ривиера. Там тя среща мъжа на мечтите си – прекрасния Спенсър (Аштън Къчър). Три години по-късно невъзможното й желание се е сбъднало: със Спенсър са женени и имат идеалния живот. Това е така до сутринта след 30-ия рожден ден на Спенсър, когато започват да свистят куршуми. Буквално. Оказва се, че той е забравил да ѝ спомене, че е международен шпионин…

Не пропускайте развръзката в премиерата "Детегледачки в акция" от 13.00 ч. и комедията "Убийци" от 15.00 ч. по NOVA.