Щедрото шоу започва тази вечер точно в 19.30 ч. по NOVA

Захари Бахаров и Рая Пакова ще посрещнат петия милионер за годината в шоуто на Национална лотария в навечерието на Гергьовден по NOVA. Голямата късметлийка Анета Желязкова от град Димитровград ще получи чек за 1 000 000 лева от билет “Подаръци всеки ден“.

Десетима щастливци ще се борят за страхотни печалби за повече от 2 500 000 лева. Очаква ги оспорвано съревнование и много адреналин във вълнуващите игри на късмета.

На сцената на богатството ще бъде поредната късметлийка, която си спечели директно участие в предаването от билет “Американски долари“. Щастливката е 27-годишната Александрина Иванова от град София. Късметлийското число, което ѝ осигури участие без жребий, е 72.

И тази събота победителят в играта “На крачка от късмета“ ще отпътува с модерен нов автомобил. Сейфовете ще напълнят банковите сметки на двама късметлии, а големият финалист в играта “МЕГА ДЖАКПОТ“ ще изпробва шанса си за колосалните 2 400 000 лева. 

Не пропускайте да видите и парада на късметлиите, които грабнаха крупни печалби от билетите и игрите. Щедрото шоу започва тази вечер точно в 19.30 ч. по NOVA.