Не пропускайте щедрото шоу всяка събота от 19.30 ч. по NOVA

Десетима късметлии се съревноваваха за печалби за над 2 500 000 лева в Национална лотария в навечерието на Гергьовден по NOVA. Росица Караиванова от град Стара Загора спечели чисто новия Citroen Elyseе от играта “На крачка от късмета“. “Много се радвам, че съм тук и че имам шанса да играя за колата. Имам нужда от нова, защото преди седмица моят съпруг блъсна нашата“, каза Росица в началото на играта. 

След оспорвана надпревара тя победи конкурентите си и с усмивка се настани в новата си придобивка заедно със своята майка. Победителката е на 32 години и работи като търговски представител. Билетът, който ѝ осигури вълнуващите емоции в студиото, е “Кеш х 50“.

Елена Темелкова от град Стамболийски и Александрина Иванова от град София трупаха печалби от щедрите “Сейфове“. Александрина беше в шоуто, след като си спечели директно участие от билет “Американски долари“. Късметлийски за Елена бе билет “Кеш x 20“.

Късметът на Александрина работеше безотказно и тя успя да победи своята конкурентка. Елена напусна играта с печалба от 4500 лева. Победителката имаше шанс да утрои печалбата си от 9000 лева, но въпреки смелата игра със златните сейфове не успя и също си тръгна с 4500 лева. Александрина е на 27 години. По професия е търговец. Любимите ѝ билети са “Златните пирамиди“ и “Американско бинго“.

Страхотни печалби си спечели финалистката в играта „МЕГА ДЖАКПОТ“. Мария Вергова от град Бургас изтегли най-голямото число в предварителната игра и получи шанс да играе за внушителния джакпот от 2 400 000 лева. Мария е на 44 години. Работи като старши химик. Късметлийката сподели, че е имала предчувствие, че ще бъде избрана да участва в предаването.

Участничката игра великолепно на сферите и си спечели разкошните 50 000 лева и страхотен автомобил Toyota Corolla като бонус печалба. Мария сподели, че ще използва спечелената сума за образованието на дъщеря си, пътешествие и погасяване на заем.

Вие може да сте следващият късметлия с печалба от Национална лотария. Не пропускайте щедрото шоу всяка събота от 19.30 ч. по NOVA.