Александър Хинков е един от двигателите на проекта uspelite.bg

В „Истории на успеха” Деси Банова се среща с един от създателите на вдъхновяващ проект, който представя успешните истории на българи и запознава с позитивните новини в страната. Един проект, чиято цел е да повдигне духа и самочувствието на всички. Един от двигателите на проекта uspelite.bg е Александър Хинков.

"ИСТОРИИ НА УСПЕХА" С ДЕСИ БАНОВА: Пилотът, управляващ най-големия самолет в света

„Ние сме платформа за добри новини, екип от млади ентусиасти. Хора, които не се примиряват със статуквото и вярват, че могат да използват своята енергия, за да постигнат значима промяна”, казва той.

„ИСТОРИИ НА УСПЕХА” с Деси Банова: Българи проектират колите на бъдещето

Основната им цел е да се постигне баланс в медийната среда.

„ИСТОРИИ НА УСПЕХА” с Деси Банова: Как се става голям търговец на спортни стоки у нас?

Огромна част от екип са доброволци.

„Ние заедно успяваме да правим значимите неща и да се борим за кауза, която постига резултати всеки ден. Иначе успяваме да събираме парички за една заплата на главния ни редактор, който всъщност е човекът с богат журналистически опит и преглежда всички материали откъм редакция, откъм достоверност, откъм актуалност и колко те правят връзка със стила на сайта и тази позитивна нотка, която търсим”, разказва Александър Хинков.

Малка част от приходите идват от дарения на читателите. Основна част от средствата са от моден бранд, който те са създали.

„ИСТОРИИ НА УСПЕХА” с Деси Банова: Единствената в света жена пилот на правителствен самолет

„Целта му е да пренася фолклора ни, традиционните мотиви от нашето минало в ежедневието ни по един съвременен начин. Дори аз в момента съм облечен с такава риза”, пояснява той.

„Успелите са тези хора, които се чувстват щастливи с това, което правят. Няма друго обяснение”, казва Александър Хинков.

За още новини харесайте страницата ни във Facebook ТУК.