Певицата с откровено интервю в „Събуди се”

„Синът ми ме промени доста, още преди да се роди”. Това заяви Мария Илиева в интервю за „Събуди се”.  

„Започнах да гледам по съвсем друг начин на живота. Клишето, което всички родители повтарят постоянно, че като се роди по друг начин ще възприемам нещата, се оказа вярно”, допълни Илиева.

Мария Илиева роди момче

Синът й Александър вече е на 4 месеца.

„Първите години са изключително важни за развитието на детето. Затова съм благодарна, че УНИЦЕФ избраха мен за посланик на кампанията за ранно детско развитие. Защото аз в момента живея с това и си давам сметка колко е важно. УНИЦЕФ направиха едно изследване, което доказва, че първите 1000 дни на едно дете са ключови и основополагащи за неговото бъдеще", сподели Мария Илиева.

„УНИЦЕФ в момента има една много благородна инициатива съвместно с Министерството на здравеопазването, която е част от тази глобална кампания и през 2019 година ще стане национална за България. Тя е свързана с патронажна грижа и осигурява посещения от медицински работници в домовете, където има деца и обучават родителите как да се грижат за тях. Тази инициатива е крайно необходима", разказа Мария Илиева.

„Бързо се върнах на работа, но това са много премерени крачки. Не се втурнах, без да имам контрол над това”, заяви Мария Илиева.

Още гледайте във видеото

За още новини харесайте страницата ни във Facebook ТУК.