Водещата на Новините на NOVA получи признанието на седмото издание на годишните награди Business Lady 2017

Водещата на Новините и продуцент на Темата на NOVA Марина Цекова получи приз в категория Медии - "Качествена и обективна телевизионна журналистика" на седмото издание на годишните награди Business Lady 2017, инициирани от сп. Business Lady и Business Lady Club, което се проведе снощи. Отличието идва за показания висок професионализъм и постоянство в журналистическата сфера.

Марина Цекова участва и в дневното Business Lady Live събитие със споделяне на практически опит "Ключовете за успех на жените в бизнеса" - в него тя представи добри практики от житейския и професионалния си път. "Разполагам с независимост и помагам на хората, което за мен е изключително ценно. Журналистиката е професия, в която е важно да се развиваш и самоусъвършенстваш", сподели тя.

Наградите Business Lady се връчват за принос на българската делова жена в различни категории. Целят да се даде гласност на успешните управленски модели, ефективните бизнес практики и адекватно развитие на човешкия капитал, като по този начин се поощри женското предприемачеството сред българската общественост.

Това е поредната награда за Марина Цекова, която като репортер и продуцент е майстор на вълнуващите истории и автор на редица материали, които не оставят зрителите безучастни. Носител е на престижното признание "Достойните българи", отличавана е и от Българската търговско-промишлена палата за обективно отразяване на проблемите на бизнеса в страната.

За още новини харесайте страницата ни във Facebook ТУК.