Един от режисьорите на хитовия български сериал гостува на Симо и Боги от БГ Радио в "Петък отива на БГ кино"

Зорница София - превъплъщаваща се често в режисьор, актьор, продуцент и сценарист, гостува на Симо и Боги в рубриката "Петък отива на БГ кино" по БГ Радио. През 2017 г. тя пресъздава една легенда от българското минало в историческата сага "Воевода", а в хитовия български медицински сериал  "Откраднат живот" влиза в ролята на режисьор. 

Нов заслужен успех за българския сериал “Откраднат живот“ през септември

"Идеята за участието ми в "Откраднат живот" дойде веднага след като приключих със снимките на моя филм "Воевода". Исках да си почина, но Евтим Милошев ми се обади с предложение, на което очакваше положителен отговор. Аз се съгласих веднага, защото сме работили често заедно - била съм режисьор в "Дървото на живота", а той копродуцент на "Воевода", отговори Зорница София на въпроса как е започнал флиртът ѝ със сериала. 

Евтим Милошев: Героите в “Откраднат живот” са верни на духа на нашето време

"В началото на снимките се занимавах с избора на основните актьори - Мария Каварджикова, Димо Алексиев, Алек Алексиев, Дария Симеонова. След това трябваше да снимаме пилотния епизод цяла нощ през ноември при много екстремни условия" - споделя режисьорът. 

Международно признание за сериала "Откраднат живот" (ВИДЕО)

"Струва ми се, че "Откраднат живот е първият сериал, който е социален. За пръв път българинът, освен с основната тематика, е ангажиран с истински проблеми и горещи теми от деня, както и дългогодишно наслоявани и наболели такива. Хората до голяма степен се заразиха от доброто, което виждат в "Откраднат живот" - разказва още тя. 

Какво още разкри Зорница София на Симо и Боги за работата си по "Откраднат живот", може да чуете в цялото интервю в рубриката "Петък отива на БГ кино" по БГ Радио

Актуални новини за сериала ще откриете на уебсайта на сериала на NOVA и на официалната страница на "Откраднат живот" във Facebook, а епизодите можете да видите само в NOVA PLAY.