Той се класира в топ 3 на сериалите с най-добър сценарий на фестивала “Медиамикс”

Сериалът “Откраднат живот” - вече и с международно признание. Хитовата медицинска поредица се класира в топ 3 на сериалите с най-добър сценарий на фестивала “Медиамикс” в Солун. В надпреварата участваха телевизионни продукции от целия свят.

Деси Бакърджиева: “Откраднат живот: Анатомия на гнева“ изследва катаклизмите в човека и последствията от тях

За традиционните награди “Златен чадър” се бориха и още родни продукции. Сред тях шоуто “Като две капки вода” и онлайн сериалите “Следвай ме” и “Килерът”. Фестивалът “Медиамикс” се провежда за 24-та поредна година. Събитието събира на едно място десетки от най-популярните продуценти, актьори и медийни експерти на Балканите.

Албена изправена пред предизвикателство в "Откраднат живот: Анатомия на гнева"

„Много сме щастливи че бяхме номинирани. Това е един малък успех за нас, защото това бяха много сериозни заглавия - “Бабилон” и “Равен”. Радваме се, че се появяваме на пазара - забелязаха ни в голямото европейско телевизионно кино”, сподели Христина Апостолова.

„Щастливи сме, че сме тук. Искам да благодаря на целия екип на сериала и на NOVA. Искам да изиграя още и още. Най-важната част от нашата работа е да надграждаме това, което са ни постлали, слава Богу приятно, сценаристите. Разочарован съм от това, което успяваме да съсипем, защото ние актьорите често съсипваме хубавия сценарий”, каза Юлиан Вергов.

Неочаквани гости на снимачната площадка на “Откраднат живот: Анатомия на гнева”

„Всичко започва от хартията, но това, което е много важно, е, че “Откраднат живот” е ежедневен сериал и се съревноваваше със седмични сериали, най-добрите европейски продукции. Това да бъдем номинирани в топ 3 е невероятно постижение”, каза Иван Спасов.

Актуални новини за сериала ще откриете на уебсайта на сериала на NOVA и на официалната страница на "Откраднат живот" във Facebook, а епизодите можете да видите само в NOVA PLAY.   

Новините на NOVA - вече и в Instagram, последвайте ни. За още новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУК.