Бихме подкрепили правителство, което има желание да се справи с картела при горивата, каза Марешки

"Още от  началото на мандата ние твърдим, че т.нар. Патриоти са вредни за управлението на България и са вредни въобще за политиката в България, защото  не оставят възможност на истинските патриотични формации да се изявяват и да направят истински патриотичните неща, които са необходими за страната. Тези, които все още не разбират, че са вредни и трябва да си ходят са Джамбазки и Каракачанов". Това каза лидерът на „Воля” Веселин Марешки в ефира на „Здравей, България”.

Ангел Джамбазки: Не виждам особена логика в искането на Волен Сидеров

СПОРОВЕ МЕЖДУ ПАТРИОТИТЕ: Сидеров поиска оставката и на Каракачанов

Веселин Марешки и Кръстина Таскова също се отказаха от имунитета си

"Оказа се, че в т.нар. малка коалиция има и по-малка коалиция – Валери Симеонов и Красимир Каракачанов, които се обявиха срещу майките, които предлагат хора, които след това продават българско гражданство. Чувството за самосъхранение на Волен Сидеров, явно, че той е най-нормалният в тази коалиция, ,му подсказва правилния ход – че те трябва максимално бързо да излязат от управлението, за да се самосъхранят”, добави той.

Според него и лидерът на ВМРО Красимир Каракачанов ще подаде оставка. "Падането на Симеонов и след това падането на Каракачанов, защото това е неминуемо, е много малка победа. Ние искаме въобще изхвърлвянето им от политиката. Защото какво означава провален министър да го наградим с това да стане депутат. Парламентът не е трудововъзпитателно уичилище за провалени политици", каза още Марешки.

Лидерът на френската крайна десница обяви Марешки за свой партньор

Лидерът на "Воля" заяви, че ще подкрепя правителство, което има желание да  подобри конкуренцията в сектора на горивата: "Единственият човек, който може да се справи с картел в горивата – това съм аз. Ние бихме подкрепили правителство, което има желание да се справи с този проблем. Ние знаем как може да се справим с този проблем. Имаме волята, имаме силата, морала и патриотизма, ако щете".

Новините на NOVA - вече и в Instagram, последвайте ни.  За още новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУК.