Темите и гостите в сутрешния блок в сряда от 6.20 ч. по NOVA

Тази сряда "Здравей, България" разглежда темата: 42 хиляди лева за 280 квадратни метра земя край метрото? Собственици на отчуждени заради строежа земи протестират недоволни от ниските цени. В предаването ще видите още:

Опит за рекет? Младежи обвиняват жена-шофьор, че е одраскала колата им и я изнудват да им даде пари на ръка.

Как полицията залови рецидивисти, след като ги показахме в рубриката "Дръжте крадеца!"?

За връзката между отравянията на Сергей Скрипал и Емилиян Гебрев и очакваната хибридна атака за изборите. Говори президентът от 2012-а до 2017-а Росен Плевнелелиев.

Влага, мухъл и мизерия в ямболската болница – ще бъдат ли някога ремонтирани сградите на болничното заведение?

Дискриминирани ли са учениците от Айтос, които трябва да плащат за обяда си, за разлика от деца от селата около града? На живо – продължение по темата.

Дръжте крадеца! Жена краде бутилка с алкохол от магазин за сувенири. Поредна дребна кражба, която ще остане безнаказана.

Историческа църква, посещавана от Васил Левски се руши, а богомолци събират пари, за да я възстановят.

Български пътешественик, който прекоси абсолютно сам амазонската джунгла, говори за това какво е да вдъхновяваш и да даваш пример на другите.

Коментирайте темите на Facebook страницата на предаването, а отговорите на въпросите ще научите само в "Здравей, България" в сряда, 13 февруари, от 6.20 ч. по NOVA. Дискусиите, коментарите и новините в "Здравей, България" можете да слушате и по Радио NOVA NEWS в София, Велико Търново и Кюстендил.