Темите и гостите в сутрешния блок в петък от 6.20 ч. по NOVA

В „Здравей, България" на 26 април:

На Разпети петък влизаме в един от най-древните български храмове. Разговор за вярата и смирението от църквата „Света София“

На път преди Великден. Румен Бахов и Румен Дунев с полезни съвети за пътуване с автомобил. И още: хиляди румънци с резервации на българското Черноморие. На живо от Дунав мост.

Актьорът Стоян Алексиев за грешката и прошката, за изкуството и изкуственото в отношенията между хората.

Проф. Александър Чирков за сърдечните проблеми на българите и случаят със смъртта на пациент пред „Пета градска болница“.

Има ли надежда за чакащите белодробна трансплантация? Българските лекари започват обучение за извършване на операциите и у нас.

Лошо време за Великден. Ще се радваме ли на слънце през май? Разговор с климатолога Георги Рачев. 

Последни покупки за трапезата преди Възкресение Христово. За какво да внимаваме? 

Истории за човешката доброта. Как възстановиха църква в Ямбол и кой помогна на социално слаба жена да се избави от мизерията?

Майка реши да описва ежедневието си в карикатури. Коя е тя?

Единственото по рода си в света шоу на динозаврите идва в София. Какво ще видим? 

Коментирайте темите на Facebook страницата на предаването, а отговорите на въпросите ще научите само в "Здравей, България" в петък, 26 април, от 6.20 ч. по NOVA. Подробности четете на сайта Nova.bg. Дискусиите, коментарите и новините в "Здравей, България" можете да слушате и по Радио NOVA NEWS в София, Велико Търново и Кюстендил.