Продукцията за над 20 милиона долара е най-впечатляващото шоу за динозаври в целия свят

Световнопризнатата грандиозна продукция WALKING WITH DINOSAURS – THE ARENA SPECTACULAR, базирана на отличените с редица награди серии на BBC Studios, пристигна в България тази седмица. Екипът вече е подготвил сцената на „Арена Армеец“ за четирите впечатляващи шоута на 26, 27 и 28 април.

Шоуто „Разходка с динозаври“ е подготвено от екип от 65 души и показва промените, настъпили в динозаврите според последните научни изследвания. Шоуто се ражда в Австралия, където след дълго планиране оживява в Сидни през януари 2007 г.

„Зрителите ще видят едно към едно реален размер на динозаврите. Нещо, което не сте виждали никога преди. Спектакълът е базиран на изследвания, така че всичко, което виждате на сцената, е създадено от намерени и проучени вкаменелости на динозаври.“

Оригиналните серии на BBC Studios са гледани от над 700 милиона души. Именно на тях е базиран спектакълът, който вече покори Северна Америка, Европа, Азия и Австралия като привлича рекорден брой зрители. Шоуто е гледано от над 9 милиона души в над 250 града от целия свят.

Билети за всяко от четирите представления WALKING WITH DINOSAURS – THE ARENA SPECTACULAR все още могат да бъдат закупени в мрежата на Eventim, както и на място на касата на „Арена Армеец“ в деня на събитието.

Вижте видео от репортажа на живо на Живко Константинов и оператора Георги Георгиев в предаването „Здравей, България“