Новите заглавия, за които може да гласувате в кампанията, вече са на сайта https://greatmonday.bg

Победителят в осмата седмица на „Великият понеделник” е фентъзи филмът „Д-р Стрейндж”. Звездата от сериала „Шерлок” Бенедикт Къмбърбач влиза в ролята на магьосник в поредния хит от Марвел, който зрителите на KINO NOVA ще имат възможност да видят тази вечер от 21.00 ч.

Филмът е с една номинация за „Оскар“ и е 14-ият поред в киновселената на Марвел.

Режисиран е от Скот Дериксън, а сценарият е дело на Скот Дериксън и Си Робърт Каргил. Хитовата лента разказва за живота на неврохирурга д-р Стивън Стрейндж, който се променя след ужасяваща автомобилна катастрофа, в резултат от която той не може да използва ръцете си. Той търси изцеление и надежда на необичайно място - мистериозен анклав на име Камар-Тадж. Стивън бързо разбира, че това не е просто център за лечение, но също и фронтовата линия на битката срещу невидими зли сили, които искат да унищожат нашата реалност. Скоро Стрейндж - въоръжен с новопридобити магически сили - трябва да избере дали да се завърне към охолния си живот или да загърби всичко, за да защитава света като най-могъщия жив магьосник.

В звездния актьорски състав участват също носителят на пет награди „Златен глобус” Чиуетел Еджиофор, канадската актриса Рейчъл Макадамс и носителката на „Оскар” Тилда Суинтън. Ще успее ли „Д-р Стрейндж” да се пребори със злите сили и да спаси света или ще избере да се върне към „нормалния” си живот, гледайте хитовия фентъзи филм тази вечер от 21.00 ч. по KINO NOVA.

Любителите на качествените филми ще могат да направят своя избор на специалния сайт на „Великият понеделник“ https://greatmonday.bg. Освен че ще поемат контрола над ефира, зрителите по традиция ще могат да спечелят и много награди. Всяка седмица двама от гласувалите ще получат страхотни брандирани тениски, а в края на кампанията трима от всички дали своя глас по време на кампанията, ще се борят за големите награди.

Феновете могат да избират своя фаворит и на Facebook страницата на канала, а филмът, събрал най-много гласове, ще бъде излъчен следващия понеделник, 26 август, от 21.00 ч. по KINO NOVA.

„Великият понеделник" дава възможност на феновете да избират заглавието, което да гледат всеки понеделник от 21.00 ч. по KINO NOVA. През лятото на 2013 г. властта за първи път бе дадена в ръцете на зрителите, а първият сезон на кампанията бе отличен с бронзова награда Effie в категорията "Медийна реклама".

Следете "Великият понеделник" в ефира на KINO NOVA и на Facebook страницата на KINO NOVA.