Цветан Вълчев е настанен в болница, с опасност за живота

Цветан Вълчев, служител в търговския отдел на футболен клуб „Левски”, беше пребит с метални тръби. 38-годишният мъж е в болница, с опасност за живота. Нападението се е случило на паркинга пред стадион „Георги Аспарухов”.

Пребиха до смърт възрастен мъж в Ямбол, заподозрени са две деца (ВИДЕО+СНИМКИ)

Вълчев работи в рекламния отдел на "сините". На този етап не е ясна причината за посегателството над служителя на „Левски”. Не са известни и лицата, които са извършили побоя, но всички в отбора са потресени от грозното посегателство. "Сините" се надяват извършителите да бъдат открити.

От националния фенклуб на „Левски” отхвърлиха категорично спекулациите, че бизнес отношения между футболния клуб и феновете са причина за бруталния побой.

От сдружението на феновете допълниха пред NOVA, че винаги са работили прекрасно с Вълчев, когото определиха като „тих и неконфликтен човек”.

От МВР съобщиха, че криминалисти изясняват обстоятелствата около инцидента,  Около 9.30 часа в полицията бил получен сигнал, че 38-годишен мъж бил нападнат от двама непознати, които му нанесли побой и се оттеглили в неизвестна посока. 

"Левски" излезе с официална позиция относно инцидента със служителя на клуба Цветан Вълчев, пребит по-рано през деня от двама непознати.

„Ръководството и служителите на „ПФК Левски“ АД са потресени от инцидента, разиграл се посред бял ден на територията на стадион „Георги Аспарухов“ на 21 август. Нашият колега Цветан Вълчев беше жестоко пребит от непознати засега лица и в момента е в болница, където се полагат всички необходими грижи за стабилизирането му. Сигурни сме, че служителите на реда ще извършат всички необходими действия, за да открият извършителите и подбудителите на този позорен и варварски акт.

Уверени сме, че Цветан ще се възстанови бързо и ще бъде отново сред нас скоро!", написаха от "сините". От клуба не дават подробности за състоянието на Вълчев, но след направените му изследвания се оказа, че травмите му са изключително тежки.

Новините на NOVA - вече и в Instagram, последвайте ни. За още новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУК.