Започват снимките на деветия сезон на най-успешния български медицински сериал

Започват снимките на деветия сезон на най-успешния български медицински сериал у нас - "Откраднат живот". След 386 излъчени епизода продукцията отново ще зарадва зрителите тази пролет.

Започват снимките на деветия сезон на "Откраднат живот"

След емоционалния финал на осми сезон екипът на „Откраднат живот” започна работа по новата глава в историята на продукцията. Включваме се на живо от снимачната площадка на сериала, за да разговаряме с продуцента Евтим Милошев, с актьора  Владимир Карамазов  и с младия му колега Филип Буков.

„Oткраднат живот“ ще зарадва феновете с девети сезон

„Чувствам се малко като на 15 септември, първият учебен ден. Винаги едно такова начало е малко трудно, защото следващите 5 месеца изцяло ще ги отдадем на сериала „Откраднат живот”, каза Владо Карамазов.

Нови герои, обрати и заплетени медицински казуси ще поставят на изпитание лекарите в болница „Св. Анастасия”.

„Едно от новите лица, които вече обявихме, това е Филип Буков. Той е актьор от последния випуск на Стефан Данаилов", призна Евтим Милошев.

„Моят персонаж е специализант по урология и се бори за своето място, за да почне да практикува за постоянно. Аз съм много щастлив, че имам възможност да участвам в този страхотен проект, който следя и харесвам. А съвместната ми работа с доказани актьори ще ми помогне да науча много от тях на снимачната площадка”, заяви Филип Буков.

Според екипа на продукцията новият сезон ще накара зрителите да изпитат много емоции, съпреживявайки събитията в живота на любимите си персонажи.

„В „Откраднат живот” има една човещина и хората припознават своя живот в сериала”, добави Владо Карамазов.

А в каква посока ще завият отношенията в сериала? Зрителите ще разберат през пролетта.

„Всичко това е приказен разказ за човешката природа и за човешките емоции”, заяви продуцентът Евтим Милошев.

Още за новия сезон на "Откраднат живот" гледайте във видеото от новините.

Репортер: Николай Беремлийски