Той иска ДНК тест, за да докаже твърденията си

53-годишен мъж твърди, че е незаконен син на принц Чарлз и съпругата му Камила. Саймън Доранте възнамерява да се изправи пред съда, за да получи ДНК тест от британския престолонаследник и да докаже твърденията си, пише „Дейли мейл”.

Пускат марки в чест на принц Чарлз

Мъжът е роден във Великобритания през 1966 година Осиновен е като бебе. По това време Чарлз е на 17, а Камила на 18 години. Смята се, че тогава са започнали по-близките им отношения. Саймън заминава в Австралия с родителите си и остава да живее там.

Камила Паркър Боулс с нетърпение очаква новото кралско бебе

Саймън твърди, че баба му и дядо му са работили в кралския двор като готвачка и градинар. Именно те след време му разкрили чий син е.

„Знам, че звучи невероятно, но всички факти съвпадат. Дори физически приличам на Чарлз и на Камила”, заявява Доранте.

Той твърди, че принцеса Даяна е разбрала за раждането му и е щяла да разкрие за него пред света. Според Саймън именно заради това някой е поръчал убийството й през 1997 г., инсценирайки автомобилна катастрофа.

Саймън Доранте е подал документи в съда преди Коледа, но според него заради Мекзит не му е било обърнато внимание от кралския двор. От кралското семейство засега не коментират твърденията на мъжа.