Не пропускайте игрите на късмета и следващата събота от 19.30 ч. по NOVA.

Станка Гочева от Варна е голямата финалистка в играта „МЕГА ДЖАКПОТ“ в Национална лотария на 1 февруари по NOVA. Тя игра великолепно и си спечели 40 000 лева и 7-дневен All Inclusive круиз за двама до перлите на Близкия изток - Дубай, Оман и Абу Даби.

Късметлийката и нейният придружител ще се насладят на вълнуващo пътуванe в бъдещето на борда на луксозен кораб. Двамата ще разгледат най-високата сграда в света „Бурдж Халифа“, приказния остров „Палмата“, ултра луксозния хотел „Емирейтс Палас“ и чудесата на Арабския свят.

Станка беше в шоуто благодарение на билет „Мечтаният дом“. Тя сподели, че ще похарчи половината от сумата за себе си, а останалата част ще дари за благотворителна кауза.

Снежана Ризова от село Асеново победи в играта „На крачка от късмета“ и вече си има чисто нов автомобил Fiat Tipo. Късметлийката извървя пътя до печалбата благодарение на монети с номера 2, 5, 9 и 6, а след това Захари Бахаров ѝ връчи ключовете. Тя беше в шоуто благодарение на играта „Лото 6 от 47“, в която изпробва късмета си с постоянни числа.  

Сейфовете осигуриха адреналин и печалби на Катина Михайлова от София и Гергана Кавръкова от Сандански. Победата извоюва Катина, която си спечели 5000 лева в първи кръг. Нейната опонентка Гергана попадна на два сейфа с „Х“ още в началото и Захари Бахаров я изпрати с утешителна печалба от 1000 лева. 

Катина получи шанс да утрои и да си тръгне с 15 000 лева. Участничката игра смело до последно, но не успя да постигне утрояване и си тръгна с 2500 лева.

Не пропускайте игрите на късмета и следващата събота от 19.30 ч. по NOVA.