Не пропускайте най-щедрото шоу и следващата събота от 19.30 часа по NOVA

Павлина Иванова от Русе изпробва късмета си за мега джакпота от 2 400 000 лева в шоуто Национална лотария на 8 февруари по NOVA.

В началото на играта късметлийката каза, че ако спечели по-крупна сума, ще си купи собствено жилище. Тя беше в студиото заедно със своята дъщеря.  

Павлина започна уверено и с три правилни предположения си спечели сумата от 20 000 лева. На петата сфера участничката сгреши, но това не я разколеба и тя продължи смело напред. По пътя към мега джакпота Павлина си спечели и 5-дневна почивка за двама в Рим като бонус печалба. Тя успя да си натрупа общо 40 000 лева, но за съжаление сгреши повторно и паричната ѝ печалба беше намалена наполовина.

Веселин Георгиев от Дупница финишира първи в играта „На крачка от късмета“ и си спечели страхотен автомобил Fiat Tipo. „Колата е невероятна“, сподели късметлията, когато я разгледа отблизо.

Сейфовете на Национална лотария се погрижиха за бюджетите на Антон Балабанов от Велинград и Юлиан Кирилов от Перник. Антон си натрупа 17 000 лева, но отвори два сейфа със символ „Х“ и отпадна от играта. Захари Бахаров го изпрати с половината от парите. Победителят Юлиан грабна 7000 лева в първи кръг и получи шанс да ги утрои със златните сейфове на Национална лотария. Участникът започна със символ за утрояване, но след това попадна на два сейфа с хиксове и си тръгна с 3500 лева.

Юлиан разказа, че участва в Национална лотария от близо три години, за да си пробва късмета. С печалбата от играта ще отиде на почивка в чужбина.