Нови сблъсъци между героите в предстоящия епизод на сериала

След успешния старт на новия български сериал на NOVA „Ягодова луна“ сюжетът ще продължи да държи зрителите в напрежение. Във втория епизод ще бъдат представени нови герои, а историята ще се заплете още повече с появата на образ от миналото. Актуалните теми за манипулацията на властта от хора, свързани с тъмния бизнес, и борбата за показване на обективната истина ще са в центъра на събитията в новата серия на героичната драма във вторник от 22 часа по NOVA.

Завладяващ сюжет и звезден каст в „Ягодова луна“ тази вечер по NOVA

След провокативната случка между персонажите на Димо Алексиев и Радина Боршош - Боян и Рая, която беляза края на първи епизод, георите ще бъдат поставени пред избор – дали да мълчат и да оттеглят показанията си или да се борят за истината и наказанието на виновния. Конфликтът ще бъде породен от връзките на Боян и Ангел Генчеви с властта и натиска, който те оказват върху нея. Силното чувство за честност у Георги и Любо, в чиито роли влизат Александър Сано и Асен Блатечки, няма да позволи на страха, заплахите и възможните неприятни последствия да се превърнат в препядствие по пътя им към справедливостта.

Александър Сано и Ваня Джаферович: Актьорите на „Ягодова луна“ на дежурство в пожарната

Случилото се и предупрежденията на баща му отново няма да спрат Боян да намери начин за уязви младата Рая, като използва най-добрата й приятелка Лизи, в чиято ролята се превъплъщава Любомира Башева. Тя ще бъде подложена на сериозно психическо изпитание.

„Ягодова луна“ събра екип и звезден каст в ексклузивна среща

На фона на тези събития амбициозната журналистка Ирина, изиграна от красивата Рая Пеева, ще получи предложение, което истински ще я зарадва. Ще има ли възможност веднага да сподели новината с Георги? Как Ирина ще приеме случката със сбиването и какво ще посъветва половинката си за действията му срещу Боян Генчев? – отговорът на тези и много други въпроси, зрителите ще могат да проследят този вторник (3 март) в новия епизод на „Ягодова луна“, 22 часа, само в ефира на NOVA.

Не пропускайте „Ягодова луна“ всеки вторник от 22.00 ч. по NOVA.

Всичко за сериала следете на страницата на NOVA, както и във Facebook.